Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

ilknur malesef bi haber yok yine haftaya kaldık sen alamadın dimi okuyorum ankara bi dert istanbul vergi dairesi baska bi dert

Ne gecmez haftaymış arkadaşşş insanı bezdiriyorlar...

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rist53

Bir Umut haftaya kaldı desenee [emoji849] sabır sabır ya sabırrrr

Bide eger eksik evrak diye vergi dairesine yollansaydi aradigimizda ankara soylerdi heralde dimi

Söylemez vergi dairesine bildirir oda işyerine sana gelene kadar1ayi bulur süreç facia

Evrakın Tarihi Evrakın Sayısı Yapılan İşlem

24.12.2018 Mükellef dosyası oluşturuldu.
24.12.2018 223176 Başvuru belgesi/dilekçesi alındı.
20.11.2018 18"3564 Rapor alındı.
24.12.2018 527404 Maliye Bakanlığı'na yazı gönderildi, cevap bekleniyor.

Hala beklemedeyız🙈🙈

arkadaslar 0312 415 33 15 yanılmıyorsam bu numaradan eksik evrak olup olmadıgını ögrenme sansı var bende burda okumustum eski paylasımlardan

Nasıl bir sistem eksik evrak olursa ooo bir ay daha bekliyecezz koskoca kurum buna bir çare bulamıyormu..arkadaş ara deki yav senin bilmem neyin eksikk yap yolla yeniden kurulda bakalım..
Yok illaa süründüreceklerrr insanları..

deniz öyle deyil kurul egerki bi eksik görürse tahlildi filimdi emar vs raporu vergi idaresine geri gönderip tamamlanmasını istiyor buda tabi sil. bastan gibi birsey oluyor

rist53

[emoji2962][emoji2962][emoji2962]inşallahh hiçbirimiz sıkıntı yaşamaz...

Arkadaşlar bugün Ankara ya ulaşan var mı? Hangi gündelermiş,hangi tarihte 3 aydır bekliyoruz...

Kimlik icin yaptigim basvuru 20gunu gecti yeni kimlikler basilcakmiş haberiniz olsun aradigimda aldigim cevap

Arkadaşlar vergi indirim yazımı aldım aslını sordum aylık yerine geçiyor dendi ssk vermeye gidiyorum dua edin arkadaşlar işkence bitsin

12.30 kapaniyormus yetişti arkadasla emekli dilekçeyi verdim ama aylık bağlama oranını sormadım zaman kısıtlı yemeğe çıkıyorlar bu kafamda soru ne kadar aylık alabilcegim

arkadasım bu sorunun cevabını net olarak kimse cevap veremez biraz daha sabır diliyorum sana

hayırlısı olsun. darısı hepimizin başına. Ama gerçekten çok uzun ve meşakatli bir süreç. şukadar zamanda bize çektirilen bu stresi Allah görsün diyorum. Bu kadar uzun sürmese en azından 4-5 aylık maaşımız gitti. yazık değilmi be kardeşim. oturmuş güya iş yapıyorlar. Devlet hastanelerinin verdiği kapı gibi rapora güvenmiyor adamlar. Devlet kendi içindeki kuruma güvenmiyor bu ne tezat iştir. Umarım bukdar beklediğimize değer.

alikemal82

Benim evrak ankaraya 18 aralikta ulasmiş ve 5 martta da istanbula yollanmiş.aradim vergi dairesini henuz gelmedi dediler bekliyoruz bakalim hayirlisi

ben 6/11 de başvurdum 21/11 de evrak bakanlığa gitti geçen hafta vergi dairesini aradığımda geldi evrakınız dediler ama ne hikmet halen vergi dairesinden çıkmadı bekliyoruz keyifleri gelsin diye

Ssk dilekçeyi verdim arkadaşlar inşallah sizde emekleriniz karşılığını ALIRSINiz 6000 gün prim 2 derece tahmini ne kadar maaş bağlanır

Hayırlısı olur inşallah. Benim asıl merak ettiğim, 20 şubattan sonra emekli olacaklara sgk nın ayrı bir denetimi olacakmı? Sizin emekli olma sureciniz ile bu konuyada açıklık gelecektir?

Zannetmiyorum 2018 de kaydı olanlanlarda raporları süre tarihe göre değerlendiriyor bana böle soru sorulmadı yani engelli indiriminin yanında prim çalışma yıllarının toplamı hesaplanıyor arada çalışılmayan yıllarda toplama prim olarak yansımasada ilk giriş önemli yani işlem ilk girişleri başlıyor indirimle tamamlanıyor esra bir şey yok en zoru beklemek arkadaşlar resmi işlemlerin tamamı basit 5 10 dakikada kaydın yapılıyor

Üst Alt