@romulus, işin komik kısmı belgenetede ulaşılamıyor zaten
@dmndmn, sizin şansınıza artık.
Yok abicim, kardeşim inanmayın. Bir yalan bulup onu dillendiriyorlar.
Neymiş randevu alın 3 gün kala gelin sevk yazabiliyoruz (sevk yazısında bu yazıdan sonra ilgili hastaneden randevu alın diyor)
Sevk yazısının geçerlilik süresi 10 gün (bu süre şehir dışı sevkinde yol parası falan isteyeceksek)
SGK başlangıcı 2004 veya 2008 fark etmiyor hepsi kalktı çift maaş alamazsınız. ( 2004 için çift maaş kalkmadı)
Ara karar çıkıyor yeniden sağlık kuruluna mı yoksa sevk yazısı olmadan mı randevu almamız gerektiğini bilmiyorlar. ( benim ara kararda sağlık kurulundan bahsetmiyordu)
Yahu ilk yazdıkları sevk yazısında bile hastanelere ne şekilde rapor düzenlemeleri gerektiğini talep etmiyorlar.
Şimdi de birşey bulmuşlar. Belgenet. Bu iç sistemleri. Bizimle ilgisi şu anda yok. Her bakanlıkta olan bir sistem. işte bir örnek.
belgenet.gsb.gov.tr
Doğrudur belki yakında dys kapanacak ama bir şey bildikleri daha doğrusu birşey öğrettikleri yok. İşleri öğrenip yapmak yerine, yaparak öğren sistemiyle bu kadar oluyor. Bu sistem ancak bir kaç yıla oturur.
arkadaşlar benim dys de son iki satır hareket oldu anlayan varmı
Sizin dosyanız bugün sıraya alınmış. Yine ilçe SGK'ya mail atıp telefonla arayabilirsiniz. Veya cimere yazabilirsiniz.
Ancak fiziki olarak gitmek istiyorsanız ve mesafe uzaksa bence 22 Hazirana kadar bekleyin. Ben mesela 6 Hazirana kadar bekleyecektim ama bayram sebebiyle 20 hazirana kadar cevap gelmezse fiziki olarak gideceğim.