Sevgili Arkadaşlar siz YHS görevlisiyken size sağlık durumunuza göre iş yaptırmıyorlar bana da memurken YHS görevi yaptırıyorlar. Sabah saat 7 den akşam 17.30 a kadar işe erken gelmek, sabah çöpleri almak, odada eşyalarımı koymak için ne dolap var ne'de kendime ait masa 2 tane bilgisayar işletmenliği sertifikam olduğu halde masa başı iş yapamıyorum. YHS görevi yapan arkadaşada toplu taşımdan yararlanması için serbest kart verildi. bilgisayarı var, interneti var yemekhanede öğle arası sadece 12:00 13.30 arası fiş kesmesi kaydıyla ayda 150 tl para ücretsiz yemek yeme, rahat iş ortamı gibi hakları var. Diğer tarafdan şöföre lojman, özel kimsenin karışamayacağı kendine ait odası pc internet. dekanlıktan istediği kadar içecek (çay,oralet,nescafe vb) ayda akşam 1 saat geç çıktığından dolayı 450 tl para. Kaloriferci arkadaşın yine kendine ait kimsenin karışamayacağı odası, televiyonu, pc interneti, duş alabilmesi için banyosu dinlenebilmesi için kanepesi(aynı otel odası gibi). Elektrikçi arkadaşın bağımsız kendine ait odası pc interneti, sonradan teknisyenlik kadrosuda verdiler. Serbest pasosu, daha fakültede bir çok kişi idare tarafından böyle imkanlardan yararlandırlıyor. ya bana yapılana ne demeli suçumuz engelli olmakmı amire arkadaşlarıma saygılı olmakmı? YHS işi yaptırılıyor denetim altındayım sürekli iş yüküm arttırılıyor. Memur olduğum halde siz benim çalıştığım kurumda çalışsanız arkadaşlar kendinize öz güveniniz kalmaz. Kanunlara yönetmeliklere bakarsak bizim haklarımız daha geniş gibi gözüküyor ama uygulamada hiç bir şey yok. ADALET ADALET ADALET diyorum başkadabir şey demiyorum.